طرز تهیه قیمه مجلسی


عضو شوید



:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



به وب سایت من خوش امدید






نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار مطالب

:: کل مطالب : 278
:: کل نظرات : 2

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 1

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 40
:: باردید دیروز : 1
:: بازدید هفته : 44
:: بازدید ماه : 603
:: بازدید سال : 76875
:: بازدید کلی : 268158

RSS

Powered By
loxblog.Com

پنج نفر

طرز تهیه قیمه مجلسی
شنبه 4 آذر 1402 ساعت 23:20 | بازدید : 377 | نوشته ‌شده به دست محمد حسین احمدی | ( نظرات )

خورش قیمه به عنوان یکی از محبوب ترین غذاها در میان ایرانیان درصد بالایی از غذاهای نذری و خیخواهانه را هم گرفته است. این غذا با مواد و دستورهای مختلف قابل پخت است از جمله آن ها می توان به قیمه بادمجان، قیمه نثار و قیمه سیب زمینی اشاره کرد. در برخی مناطق در خورشت قیمه علاوه بر مواد متداول از آلو خورشتی نیز استفاده می کنند که با توجه به سلیقه افراد طعم کمی متفاوت تر به آن ببخشد. خورشت قیمه در کشورهای همسایه از جمله عراق نیز طبخ می شود که با نام خورش قیمه نجفی یا قیمه علاچی معروف است. البته طرز تهیه قیمه و مواد تشکیل دهنده این خورش با خورش قیمه ایرانی تفاوت دارد.

برای طرز تهیه قیمه مجلسی باگر از لپه تازه استفاده می کنید لازم است حدود ۲ ساعت قبل از شروع لپه ها را در یک کاسه آب خیسانده و هر ۳۰ دقیقه یک بار آب آن را عوض کنید و همچنین برای اینکه بوی بد لپه از آن گرفته شود بهتر است لپه ها را داخل یک قابلمه آب ریخته و بعد از مقداری جوش خوردن کف روی آن را گرفته و آبکش کنید.

۲ در ابتدای کار پیازها را به صورت ریز خرد کنید. یک قابلمه ی مناسب برداشته و روی حرارت قرار دهید و به اندازه ی مورد نیاز روغن داخلش بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد پیاز خرد شده را به آن افزوده و به خوبی و تفت دهید تا پیاز نرم شود سپس مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کنید و تفت دادن را تا یکدست شدن پیاز و زردچوبه ادامه دهید.

۳ در حین تفت خوردن مواد داخل قابلمه گوشت تهیه شده را شستشو و به صورت قیمه ای خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن لپه هایی که قبلا خیسانده و جوش خورده بودند را نیز اضافه کنید و با دیگر مواد تفت دهید. در این مرحله تفت دادن مواد را تا زمان سرخ شد کامل لپه و گوشت باید ادامه دهید.

۴ بعد از این که رنگ گوشت تغییر کرد رب گوجه فرنگی را همراه با مقداری فلفل سیاه قابلمه اضافه کنید و باز تفت دهید تا زمانی که رب نیز سرخ شود. تفت دادن رب گوجه فرنگی علاوه بر اینکه باعث می شود بوی خامی آن گرفته شود به رنگ بهتری گرفتن خورش نیز کمک می کند.

۵ در این مرحله چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و حرارت زیر قابلمه را روی حالت ملایم قرار دهید تا گوشت و لپه به طور کامل بپزند.

۶ لیمو عمانی ها را توسط یک چنگال سوراخ کرده و به مدت ۱ ساعت در یک لیوان آب قرار دهید. این کار تلخی لیمو عمانی را گرفته و طعم خورش را تلخ نمی کند. یا می توانید با نصف کردن و جدا کردن هسته ی لیموعمانی ها تلخی آن ها را بگیرید. پس از اینکه گوشت و لپه در آب به طور کامل پخت، لیمو عمانی ها را به خورش اضافه کنید. در این مرحله می توانید مقداری نمک و فلفل سیاه نیز به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.

 




|
امتیاز مطلب : 40
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: